Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 02 – 08 Ianuarie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 02 – 08 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Grijile materiale, planurile facute in functie de disponibilitatile financiare de moment, toate sunt menite sa-i trimita, intre 2 si 3 ianuarie, pe Pesti, intr-un teritoriu al nelinistii si al dorintei de a iesi din impas. De aceea, ei vor include in planurile lor pe unii prieteni de la care asteapta o mana de ajutor.

Ca orice proiect, acest reper poate avea un temei real sau se poate dovedi doar o speranta. Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in casa a XII-a si le va da posibilitatea ca, pana pe 8 ianuarie seara, sa intre in posesia unor informatii importante, care sa le modifice in mod surprinzator o impresie, o perceptie, o convingere.

Pe 3 ianuarie, Marte va intra in Scorpion si, de acolo, pana la sfarsitul saptamanii, pe fondul unei relatii stranii si dificile cu Mercur, le va zdruncina Pestilor vechile impresii si convingeri, dandu-le o motivatie ascunsa intensa, pe directia indepartarii tuturor piedicilor din calea lor.

Obisnuinta, concesia, ingaduinta vor fi primele atitudini ce vor disparea din comportamentul lor in viitor, trasatura astrala intensificata, intre 4 si 6 ianuarie dimineata, care le va aduce un evantai larg de trairi sau care va intensifica “focul interior”.

Intre 6 si 8 ianuarie dupa-amiaza, in prim-plan, se vor afla preocuparile legate de profesie, imagine, autoritate, progres social motivate de o mare ambitie si o puternica dorinta de succes. Indicat ar fi, daca se pune problema negocierii unui contract sau a rediscutarii unor conditii de munca si colaborare, ca acestea sa fie rezolvate pana in seara zilei de 8 ianuarie, cand Jupiter, unul dintre Guvernatorii lor, va intra in miscare aparent retrograda.

Cea mai buna zi, care poate aduce un semn important de progres in viata lor publica (numire in functie, premiu, etc.) este 7 ianuarie. Din seara zilei de 8 ianuarie, relatiile de prietenie vor fi evaluate atent si corect.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...