Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 02-08 Decembrie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 02-08 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 2 decembrie, unii Pesti isi vor consolida ideile, parerile si impresiile transformandu-le in convingeri care vor intra in contradictie cu concluziile de viata bazate pe experientele anterioare. Noul si vechiul se vor lupta in sufletul si in mintea lor, nascand dezamagiri, temeri si regrete. Alteori, realitatea inconjuratoare si evolutia unor stari de lucruri se vor desfasura atat de brutal, incat acestia se vor vedea nevoiti sa accepte o realitate care nu le convine.

Intre 2 decembrie, dupa ora 23:21’, si 4 decembrie seara, casa, locuinta si gospodaria vor reveni in prim-planul vietii lor de fiecare zi, impunandu-le asumarea unor activitati de care nu au nici un chef. Dialogurile cu unele rude pot contine un sambure de conflict, replicile si controversele nascandu-se, din fleacuri, la tot pasul. Luna Plina in Gemeni din 3 decembrie ar putea genera o situatie speciala legata de nume, renume, imagine, succes, autoritate. Unii pot primi recompense si distinctii, premii, laude, recunoastere sau oferte flatante. Daca va fi vorba despre o functie ce presupune asumarea unor riscuri speciale, Pestii vor sta pe ganduri, chibzuind atent oportunitatea implicarii in respectivul demers. Probabil ca oscilatiile lor cu privire la acceptarea unei numiri, desemnari, insarcinari speciale va dura pana in preajma datei de 24 decembrie sau, tinand cont de specificul activitatilor publice de la sfarsitul anului, pana dupa Anul Nou.

Intre 4 decembrie, dupa ora 22:37’, si 6 decembrie seara, Pestii vor da dovada de o sensibilitate excesiva care ii va face atenti la suferintele si problemele celor dragi mai mult decat in alte dati, permitandu-le unora sa exploateze aceste emotii ca pe niste slabiciuni.

Intre 6 decembrie, dupa ora 22:38’, si 8 decembrie intre munca, functie si rezultate se stabilesc relatii ca de la cauza la efect, Pestii avand orgoliul muncii si valorilor profesionale ceea ce s-ar putea reflecta printr-un avantaj material.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...