Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 02-08 Aprilie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 02-08 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 aprilie, nativii ar putea trai clipe de neliniste. Uneori, daca aceasta stare devine intensa, ei ar putea recurge la un calmant. Prin minte le vor trece tot felul de idei, care mai de care mai ciudate, mai greu de pus in practica dar nu lipsite de un sambure interesant in perspectiva unei solutii.

Intre 4 si 6 aprilie dimineata (pana la ora 10), “le va veni apa la moara”. Luna le va tranzita semnul zodiacal natal iar ei vor fi in forma. Vor fi in stare sa viseze, sa faca planuri, sa vorbeasca frumos, sa cucereasca audienta, sa convinga. Femeile vor arata bine. Cei care practica meserii unde e nevoie de gust si fantezie vor fi favorizati la fel ca toti cei care se exprima cu mijloace artistice vor avea spor, succes si inspiratie.

Mai putin eficienta va fi relatia lor cu partenerii. Discutiile cu privire la un contract sau la o asociere ori la participarea lor intr-un proiect, alaturi de un colectiv, vor bate pasul pe loc. Nici ei nu sunt foarte incantati de ceea ce li se ofera, nici cealalta parte nu da dovada de flexibilitate.

E mai indicat, pentru a nu se intra in dispute inutile si a se rosti ceva ce va fi regretat mai tarziu, ca aceste intalniri sa fie amanate. Și totusi, in ciuda acestor etape dificile, problemele de cariera, de functie, de imagine, de loc si rol in societate, se pun cu acuitate.

Entuziasmul si avantul zilelor din 4 si 5 aprilie nu sunt un sfetnic bun pentru a lua o decizie dupa cum, nici rastimpul cuprins intre a doua parte a zilei de 6 aprilie si pe 8 aprilie dimineata (ora 10), nu este cel favorabil, pentru ca atunci ei vor trai sub cupola de foc a fazei de Luna Noua in Berbec, semn cu care Pestii nu intra deloc in armonie si care le va controla axa celor doua case ale banilor, facandu-i vulnerabili in luarea unei decizii pe fondul celui mai sensibil argument pentru ei, in acest moment: obtinerea unui echilibru financiar in perspectiva unui viitor castig din munca proprie.

Din 8 aprilie, dupa ora 10 dimineata, se instaleaza gandirea practica, tactul, cumpatarea si ratiunea.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...