Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 01-07 Octombrie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 01-07 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, preocuparile materiale sporesc in aceasta perioada. Pe fondul fazei de Luna Noua care opereaza pe 1 octombrie, in acest sector, se pot inregistra si secvente de viata care tin de domeniul noutatii, al schimbarii, al unui inceput.

Teoretic, aspectul astral este favorabil, echilibrat, permitand nativilor sa contrabalanseze printr-un gest, printr-o initiativa, o dereglare a finantelor sau a veniturilor de pe urma valorificarii unor bunuri. Mai sunt indicii de intocmire a unor acte privitoare la dreptul de posesie unor bunuri imobiliare, funciare, mobile, imobile sau de orice alta natura prin acte intre vii sau prin testament si mosteniri.

Aspectul se va imbogati, din 7 octombrie, cand, in acest sector, va intra planeta Mercur, cu nuanta discutiilor utile, a negocierilor, a intelegerilor pe cale verbala. Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30, universul lor superior va fi tracasat de amintiri neplacute, de consecintele unor fapte de viata care-i urmaresc si de a caror repetare se tem.

Pestii nu vor fi in cea mai buna forma mentala pentru ca intregul esafodaj de idei, credinte si sentimente va fi pus intr-un context de contestare, de refuz, ceea ce le va modela reactiile si comportamentul de fiecare zi, transformandu-i in niste persoane obosite, plictisite, fara entuziasm, negativiste, refractare la orice solutie si mai ales la orice schimbare, vadind o tendinta puternica de a se izola intr-o lume de placeri compensatorii (lecturi, muzica, rugaciune, meditatie, somn, abandon de sine).

Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, nativii vor fi obligati sa iasa din starea de torpoare in care au plutit pana atunci si sa treaca la actiune, sa se mobilizeze in planul vietii sociale si al deciziilor profesionale. Relatie colturoasa cu unii prieteni sau apropiati intre 6 si 7 octombrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...