Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 01-07 Noiembrie 2014


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 01 Noiembrie – 07 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cred ca faza de Luna Plina ce va avea loc in ziua de 7 noiembrie va reprezenta un moment ce va marca existenta unora dintre cei care s-au nascut in semnul de apa al Pestilor, ce va rezona cu apele – fie ele si tulburate! – ale Scorpionului.

Exista argumentele astrale necesare in sustinerea unei ipostaze mai greu de banuit in acest context, si anume faptul ca Pestii isi pot gasi fie linistea (dupa furtuna), fie calmul (dupa un conflict), fie siguranta de sine (dupa spaima), fie echilibrul (dupa momentele de indoiala), fie solutia necesara intr-o directie de viata.

Cei maturi sau cei deja in varsta sunt mai avantajati. Cei tineri nu au maturitatea necesara sa se plieze pe vibratia momentului. Posibilitatea de a gasi o cale de mica sau de relativa echilibrare financiara printr-un proiect ce se va realiza, din pacate, mai tarziu. Asta nu inseamna ca proiectul sa fie amanat, ignorat sau abandonat.

Dimpotriva. Este vorba de lectia saturniana a timpului. Continua sa se manifeste o tendinta de izolare de lume, de cunoscuti, de abandonare a unor prieteni, de racire afectiva fata de idei si proiecte care altadata ii animau sau chiar ii entuziasmau. Acum gasesc cusur si pete in Soare la toate aceste demersuri colective.

In zilele de 6 si 7 noiembrie crizele de constiinta, de orgoliu sau de vanitate profesionala ating cote alarmante, riscand sa genereze mici (mari?) conflicte la locul de munca.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...