Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 01 – 07 August 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01 – 07 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 01 – 07 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cel mai important sector de viata, vizat de predispozitia astrala a perioadei cuprinse intre 1 si 7 august este, pentru Pesti, cel al sanatatii, unde, din cauza unui cumul fundamental bun ca natura, dar mult prea greu de suportat de catre organisme, mai ales de cele la care sunt instalate afectiuni cardio-vasculare si neurologice, se pot ivi modificari ale fiziologiei inimii, creierului, sistemului nervos, aparatului locomotor, circulatiei sangelui, etc.

Intre 2 si 6 august, situatia este mai apasatoare prin interventia, negativa a planetei Saturn, cu un maximum al potentialului de risc pe 4 august. Se recomanda maxima prudenta, protectie fata de caldura, stres, oboseala, efort fizic, tensiune nervoasa, suparari, implicari in activitati de lunga durata, solicitante sau epuizante, sporturile oricat de blande si de indicate.

Evitati sederea prelungita in picioare, drumetiile, procedurile terapeutice care folosesc caldura sau curentul electric si mai ales nu va bazati pe tinerete sau pe rezistenta organismului reala sau doar inchipuita. Ziua de 1 august aduce tulburari de ritm cardiac, palpitatii, cresterea tensiunii, agitatie.

Zilele de 2 si 3 august induc grija fata de propria persoana. Pe 4 si 5 august solicitarile exterioare au ca motivatie banii. Pe 6 si 7 august sunt avantajate discutiile legate de lamuriri, precizari sau informari corecte asupra unui detaliu de viata.

Intre 2 si 6 august, relatia nativilor cu munca este privilegiata. Ei pot fi favorizati intr-un context bun care se iveste la locul de munca, pot primi functii si autoritate sporita, pot avea succes prin eficienta sau initiativa. Se vor inregistra, sonor si deranjant, opozitii fata de ascensiunea unui Peste intr-un sector profesional si tendinte de a-l elimina dintr-o cursa unde se dovedeste a fi de departe favorit.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: