Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 9-15 Decembrie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 9-15 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 9-15 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 si 11 decembrie dimineata, probleme banesti curente dar necesare; probabil ca o dorinta, un chef, un “moft”, o placere va fi amanata sau contramandata din cauza lipsei de bani; fireste, asta doar in cazul unora!

Intre 11 decembrie, dupa ora 07:01′, si 13 decembrie dupa-amiaza, dialoguri pline de calm si de intelepciune, nascute din dorinta nativilor de a mentine relatiile cu fratii, vecinii si cunoscutii ocazionali intr-un registru confortabil de respect, demnitate si diplomatie. Posibile tentative de impacare.

Intre 13 decembrie, dupa ora 15:59′, si 15 decembrie, segmentul casei a IV-a incepe sa se innoreze din cauza interventiei drastice a planetei Marte in Scorpion care va altera relatiile de familie. Micile nemultumiri se pot transforma in conflicte deschise iar interesele rudelor se vor opune categoric intereselor nativilor. Se mai contureaza eventuale stricaciuni in gospodarie si nevoia unor reparatii. Atentie la sistemele de paza si siguranta a locuintei. Casa a V-a a relatiilor sentimentale, a relatiilor dintre parinti si copii ii va obliga pe Lei sa-si revizuiasca felul de a intelege libertatea lor sau a celorlalti. Nativii vor avea tendinta sa se impuna in fata acestora cu autoritate, alternand, oarecum derutant, gesturile de amabilitate, tandrete si dragoste cu exigenta, pretentiile, conditiile sau interdictiile impuse. Tranzitele celor patru planete prin Sagetator ii avantajeaza pe Leii care desfasoara activitati de creatie si interpretare ori pe cei care practica sportul de performanta. Pentru unele persoane se pot ivi, pe neasteptate, oportunitati de participare la intruniri, spectacole, concursuri si manifestari colective care le vor permite o mai buna afirmare a personalitatii lor dupa cum, nu sunt excluse, nici ofertele de munca, activitate, colaborare sau stramutare intr-o alta tara (alt oras) pe fondul unor succese care ii fac doriti intr-un colectiv.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...