Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 8-14 iulie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 8-14 iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 iulie dimineata, se vor contura doua directii de evolutie a celor mai semnificative schimbari posibile: cea legata de regimul muncii si cea privitoare la sanatate. Evenimentele stau sub semnul opozitiilor Soare/Pluton si Marte/Pluton cat si al fazei de Luna Plina in Capricorn care va angaja axa caselor VI – XII de o maniera cam abrupta. Pentru unii nativi, in aceste zilele, se poate ridica nivelul de efort fizic sau intelectual, impus de un volum sporit de sarcini de serviciu, de inmultirea factorilor care impiedica buna desfasurare a muncii (restructurari, mutari de sediu, schimbari majore in administrarea institutiei, competente noi, modificari legislative, consecinte juridice s. a.). In planul sanatatii, organismul Leilor va fi mai sensibil fata de factorii alimentari, medicamentosi sau de mediu care provoaca alergii, urticarii, intolerante digestive. In unele cazuri, se poate reactiva sau acutiza o suferinta osoasa, reumatismala sau provocata de o imunitate scazuta (inclusiv bolile auto-imune).

Intre 10 iulie, dupa ora 08:35′ si 12 iulie, dupa-amiaza, perioada in care unor nativi le va face placere sa se grozaveasca: vor sa fie priviti ca niste persoane incarcate de calitati, care vor sa lase impresia ca sunt sefii de facto carora nu le-a venit, inca, numirea oficiala. Etapa a orgoliului personal.

Intre 12 iulie, dupa ora 18:52′ si 14 iulie, griji sau ganduri apasatoare cu privire la bani – cei pe care trebuie sa-i primeasca, ori cei pe care trebuie sa-i dea – si calcule, uneori lipsite de precizie si obiectivitate, care le provoaca fie o spaima nejustificata, fie un entuziasm disproportionat. Nota generala a saptamanii consta in ajutorul venit de la prieteni, in dialogurile utile prin informatiile si sfaturile primite ori prin starea de bine, de mutumire sufleteasca, de incantare si bucurie traita alaturi de cei apropiati lor prin gand si fapta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...