Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 7-13 Octombrie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 7-13 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale noptii de 7 octombrie, conflictele de idei pot continua in acest rastimp, chiar daca el nu corespunde perioadei active din zi, ecoul evenimentelor si preocupararile pe care le genereaza acaparadu-le gandurile.

Intre 7 octombrie, dupa ora 02:56′, si zorii zilei de 9 octombrie, efort de a se “tine” bine, de a nu ceda in fata presiunilor, de a riposta calm, dand impresia de siguranta, oricarei provocari. Ambitie si efort de autoritate in activitatile profesionale sau publice.

Intre 9 octombrie, dupa ora 04:45′, si dimineata zilei de 11 octombrie, dispute cu prietenii, cu persoana draga lor sau cu copiii. Leii vor fi plini de contradictii in ceea ce vor afirma sau sustine spre uimirea dar si spre enervarea celor din jur care vor sesiza inadvertentele sau exagerarile lor si nu vor ezita sa le atraga atentia asupra acestui aspect; de parca Leii, ar tine cont, in acest rastimp, de parerea cuiva!

Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra in zodia Scorpionului, semn pe care il va strabate pana pe 8 noiembrie 2018, si care se va plasa, in tranzitul sau, in casa a IV-a, rascolind, pana la inceputul lunii noiembrie 2018, relatiile de familie si punand la incercare unul sau mai multe factori ce privesc patrimoniul, statutul imobiliar (sau funciar), precum si aspectele mai subtile ce tin de educatie, de mostenire, de mentalitate. In acest ultim context, Jupiter va provoca reasezari majore de atitudine si viziune fata de familie si avere si fata de valorile fundamentale ale vietii.

Intre 11 octombrie, dupa ora 06:39′, si dimineata zilei de 13 octombrie, stari proaste de natura digestiva, osoasa, reumatica, dispozitie generala morocanoasa, activitati executate fara tragere de inima.

In restul zilei de 13 octombrie, dupa ora 09:41′, Luna va strabate zodia lor natala, dandu-le multa energie, implicare, activism sau chiar inflacarare, in functie de provocare; orgoliu trait la cote maxime.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...