Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 7-13 Ianuarie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 7-13 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 7 si 8 ianuarie, perioada cand, in sufletul unor nativi, se nasc ambitii mari si dorinte de revansa. Unele au ca motivatie un orgoliu ranit si nevindecat, altii, prinzand chef de putere vor dori sa fie in prim-planul vietii publice, o alta categorie va dori sa se afirme prin calitatile si experienta profesionala pentru a justifica anii de pregatire si de asteptare.

Atentie: planurile de marire neconcretizate pana 10 octombrie se vor transforma in dorinte de rafuiala, de razbunare sau in demonstratii de forta ceea ce, in cazul celor ce au functii, ranguri si demnitati, va reprezenta un element astral periculos pentru statutul si imaginea lor.

Intre 9 si 10 ianuarie, unele persoane vor fi antrenate in discutii utile si placute, in general, dar, de la un punct incolo, plictisitoare si enervante prin gratuitatea si pierderea de timp pe care o vor genera. Daca va fi vorba de straini in ipostaza de oaspeti sau de delegatii oficiale, ele vor trebui suportate cu stoicism. 11 si 12 ianuarie, vor fi zile dominate de o stare proasta de natura organica (osoasa, hepatica, gastrica).

Din 12 ianuarie, Mercur va intra in casa a VI-a si, in afara unor posibile dialoguri de rutina cu un medic specialist, el va permite ca nativii sa fie chemati la ordine, sa fie luati la rost si sa li se ceara explicatii in scris (rapoarte).

Din 13 ianuarie, Luna va deveni un aliat al lor puternic care le va alimenta mandria si dorinta de afirmare. Este de retinut forta de impact a opozitiei Jupiter/Uranus care opereaza pe axa celor doua case ale comunicarii si care arunca, in permanenta, scantei de ostilitate si intensifica dorinta de a se contrazice, de a-i corecta pe altii, de a interveni in dialogul altora.

Uneori, desi motivul lor este intemeiat dar felul brutal in care Leii vor interveni va face ca justificarea lor sa paleasca in fata vehementei cu care isi vor prezenta si sustine argumentele, ideile sau solutiile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...