Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 6-12 Mai 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 6-12 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 6 mai, pana spre seara, erori, confuzii si enervari cu privire la o chestiune baneasca sau strict salariala, in care este implicata o persoana si/sau o institutie ori un context oficial.

Intre 6 mai (dupa ora 21:21′) si 9 mai dimineata, dispute pe teme relativ importante sau chiar minore dar care vor fi amplificate de reactiile temperamentale ale acestor nativi care nu vor dori, cu nici un pret, “sa cedeze, sa “lase de la ei” ori sa inteleaga ca exagereaza. Moment prost pentru orice tip de sustinere a unei examinari, mai ales daca probele,sau numai una dintre ele, se va desfasura oral. Risc de a rata inscrierea la un concurs prin disfunctii de genul dosar incomplet, expirarea termenului limita, etc.

Intre 9 mai (dupa ora 08:21′) si seara zilei de 11 mai, problemele personale, cele profesionale, cele oficiale si cele familiale se vor bloca reciproc din cauza careului in T, alcatuit de Soarele lor natal cu Luminariile in tranzit, ce formeaza aspectul de Luna Plina in Scorpion, pe 11 mai, la ora 00:42′. In plan familial, pot aparea confruntari pe fondul intentiilor, nu tocmai corecte, ale unei rude sau a manevrelor, afirmatiilor si comportamentului cuiva din familie care-l jigneste si-l pune pe nativ intr-o postura vulnerabila. In planul profesiei sau al rangurilor, Leii doresc sa-si stabilizeze pozitia sau sa urce o treapta in ierarhia demnitatilor dar vor constata ca aceasta ascensiune nu poate fi realizata decat cu pretul unuia sau mai multor compromisuri, de unde si o justificata, criza interioara care ii va tulbura. Din dorinta de a arde cat mai tare etapele, Leii nu vor mai putea controla aceasta bulversare a principiilor de viata drept pentru care, celor mai slabi de virtute, le va fi mai usor sa le sacrifice.

Intre 11 mai (dupa ora 20:00′) si 12 mai, chef de viata, de risipire in placeri, aventuri si senzatii tari.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...