Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 6-12 Ianuarie 2018


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Ianuarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 6-12 Ianuarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 6 si 7 ianuarie, la pranz, preocupari legate de bani (plati, taxe, impozite, rate, cheltuieli curente, datorii in functie de disponibilitatile salariale care nu le permit sa le onoreze pe toate, de unde si nevoia de a stabili niste prioritati.

Intre 7 ianuarie, dupa ora 14:15, si 9 ianuarie seara, dialoguri menite sa reabiliteze o relatie afectata de nemultumire instalata intre frati, vecini, cunostinte ocazionale. Scurte deplasari de agrement.

Intre 9 ianuarie, dupa ora 22:06, si 12 ianuarie dimineata, continua sa planeze un risc asupra casei si gospodariei in general, din perspectiva unei posibile avarii legate mai ales de elementul apa (tevi, instalatii, aparate de incalzire a apei, calorifere, pompe de apa, rezervoare de mari dimensiuni cazane de baie, etc.) sau din pricina unor furturi sau stricaciuni materiale provocate de conditii meteo (zapada, gheata, inundatii, avalanse, etc.). Uneori, intre nativi si rudele acestuia, se pot naste stari incordate de conflict in care ambitia si orgoliul (ranit) vor juca un rol important. Pe 11 ianuarie, Mercur va intra in zodia Capricornului si va contribui la starile speciale care se vor naste la locul de munca sau in legatura cu regimul salarial, din cauza impactului celor cinci planete care tranziteaza casa a VI-a. Posibila accentuare a simptomelor legate de fiziologia aparatului osos, a articulatiilor, in special a genunchiului, a pielii (dermatite, eczeme, urticarii, alergii), a dintilor si a regimului mineralelor si a oligoelementelor din organism (carenta pronuntata, pierdere masiva de calciu, insotita sau nu de fenomene de spasmofilie).

Pe 9 ianuarie, dupa ora 09:05, dorinta de relaxare prin activitati fizice care solicita mai ales picioarele (sport, antrenament, fitness, schi, atletism, jogging, patinaj, dans, balet). Leii trebuie sa adopte un comportament prudent in relatia cu animalele mari din gospodarie sau daca sunt crescatori de vite, porci, oi, cai, bivoli ori fac echitatie, dresaj, cascadorie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...