Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 5 – 11 Octombrie 2019


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5 – 11 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 5 – 11 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 5 și 7 octombrie dimineața, blocaj într-o chestiune de serviciu, o amânare, născută din condiții greu de soluționat pe termen scurt. În planul sănătății, se poate vorbi de osteneală, de activități curente desfășurate fără trage de inimă, cu un mare efort de concentrare pentru a le susține.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, încercare de a ieși dintr-o complicație relațională în care, nu premizele partenerului vor fi greu de acceptat, ci condiționările și constrângerile care vor veni, direct sau indirect, de la familie, de la grija pentru imagine, din responsabilitățile socio-profesionale ori de la nevoia de a proteja un patrimoniu.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și se va plasa, în tranzit, până la 1 noiembrie a. c., în sectorul casei și al familiei, introducând o notă de amărăciune, de dezamăgire, de încurcătură sau de necaz ori de atitudine (interese meschine, egoism, invidie, conduită neadecvată, intenția de a-l păcăli sau manipula pe nativ). La rândul lui, câte un Leu va simți nevoia să se „scuture” de povara unor îndatoriri sau a unor (false) obligații ori de mentalitatea păguboasă ce i-a fost inculcată prin creștere și educație dacă este (încă) tânăr.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, mici atenții, daruri, cadouri care fac plăcere. Uneori, însă, așteptările materiale vor genera deziluzii (de ex. un ajutor le va fi dat într-o formă nemulțumitoare, prea târziu sau într-un cuantum insuficient).

Întreaga săptămână, va funcționa intens perechea Soare/Marte, în tranzit prin sectorul comunicării, care va introduce accente combative până la conflict verbal, dispute pe idei, soluții și principii într-un context oficial. Dinamică specială din perspectiva pregătirii școlare sau universitare ori a examenelor. Deplasări obositoare sub semnul agitației.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...