Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 31 – 06 Noiembrie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 31 – 06 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dimineata zilei de 31 octombrie poate fi una senina, vesela, asociata cu vesti placute de la cunoscuti.

Din dupa-amiaza zilei de 31 octombrie pana pe 2 noiembrie, nativii vor trece printr-o perioada in care vor simti nevoia sa se izoleze de oameni, sa evite activitatile obositoare (inclusiv petrecerile); in acest rastimp, ei vor avea tendinta sa se odihneasca, sa se linisteasca sau sa se ocupe de organismul lor care da semnale negative: le impune alt regim de viata, alt tip de alimentatie, alta stare de spirit, alta medicatie.

Pe 3 si 4 noiembrie, Leii vor fi in din nou in forma, activi, impresionandu-i pe cei din jur cu anvergura lor existentiala. Vor dori sa preia controlul unor situatii critice la care unii membri de familie nu fac fata singuri. Intre 5 si 6 noiembrie, se acumuleaza chestiunile “administrative” curente (intocmirea unor documente, semnarea unor acte, obtinerea unor avize sau aprobari, efectuarea unor plati, etc.).

In mod normal, acestea ar trebui sa decurga bine, corect, la timp si in favoarea nativilor. Nota generala este de intrate in normalitate, de reglementare si chiar de castig sau de recuperare a unor sume. Din 2 noiembrie, Leii pot primi mesaje intristatoare sau ingrijoratoare de la familia din care provin, ele privind fie rudele, fie bunurile si evenimentele care graviteaza in jurul acelora.

Uneori poate fi vorba de aflarea unei nereguli, a unei pierderi, a unei pagube provocate din neglijenta, indiferenta sau rea vointa. Alteori, pot aparea discutii stupide, gratuite, motivate de ambitii, care risipesc orice tentativa de intelegere si solutionare venita din partea nativilor din Leu, care, la randul lor, se pot enerva si pot “tranti”, la randul lor, cine stie ce replici usturatoare. De altfel, casa comunicarii este vulnerabila prin prezenta Lunii Negre.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...