Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 31 – 06 Februarie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 31 – 06 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

4 februarie e o zi buna pentru acesti nativi. Luna plina ii priveste direct, pentru ca Luna se va afla in sectorul lor natal, atunci cand va realiza opozitia cu Soarele in Varsator, ipostaza in care apare faza de Luna Plina.

E un moment bun pentru ei de dezvoltare, de afirmare. Chiar daca nu va fi un context comod, lipsit de obstacole, o doza importanta de succes sau de progres intr-un domeniu se poate inregistra. Uneori felul in care isi pune amprenta acest moment astral functioneaza brusc, ca o surpriza ce apare in viata nativilor nicidecum asteptata sau premeditata de ei.

Poate fi vorba de un nou context relational sau de felul in care se deruleaza discutiile in jurul unui contract, ori de un parteneriat care se contureaza, dintr-o data, altfel. Mai delicat, dar la fel de surprinzator, poate fi acest context pentru ceri care au o problema personala ce se dezbate in contextul unui proces. In acest caz, litigiile sufera de pe urma unor intorsaturi bruste de situatie. Neobisnuite pot fi si procedurile.

Totusi, asa intempestive si radicale evenimentele care pot surveni in viata unui Leu nu sunt definitive. Sfarsitul saptamanii aduce griji financiare. 6 si 7 februarie ar trebui sa fie pentru unii zile dure cand vor analiza pe toate partile solutiile plauzibile intr-o chestiune baneasca tulburata rau. Atentie la darurile si cadourile ce se pot intoarce impotriva nativului ca o vinovatie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...