Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 30-06 Decembrie 2019


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Decembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 30-06 Decembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 30 noiembrie, perioadă solicitantă la locul de muncă sau pentru a duce la bun sfârșit un angajament suplimentar (colaborare, activitate ocazională). Evenimentele care se suprapun sau destabilizările nativului însuși (oboseală, enervare, stare organică afectată de o suferință) pot afecta desfășurarea sarcinilor de serviciu.

Din 2 decembrie, planeta Jupiter își va începe tranzitul în casa muncii. El va introduce, până în decembrie 2020, ordine, disciplină a muncii, rigoare, ambiție și responsabilitate a nativului față de angajamentele profesionale. Această schimbare majoră va avea un efect bun și asupra stării de sănătate pe două planuri: cel al refacerii organice după boli și cel al protecției față de riscul unor accidente.

Între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, Leii pot fi surprinși de inițiativa partenerului lor de viață, de afaceri, de proiect sau de atitudinea ori de afirmațiile unei persoane cu care se află în conflict. Pentru că, de multe ori, acestea ar putea fi niște provocări, este bine ca nativii să nu le “pună la inimă” și să nu le dea mai multă importanță decât merită.

Între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, atenții sau cadouri ori favoruri materiale care fac plăcere. Între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, perioadă specială pentru cei tineri și ambițioși care vor fi puși la încercare de evenimente. Cei mai mulți dintre ei vor încerca să folosească aceste prilejuri pentru a se afirma sau pentru a se impune în mediul în care lucrează.

În cazul celor maturi, nota generală va fi una de nemulțumire, în situația în care nu vor fi ei “vioara întâi”. Răstimp favorabil celor care desfășoară activități cu publicul sau “care se văd”, chiar dacă ei nu sunt protagoniștii, ci autorii, realizatorii sau producătorii unui eveniment artistic.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...