Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 30 – 05 Februarie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 30 – 05 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prezenta Soarelui in casa a VII-a si a planetei Marte in casa a IV-a reprezinta, prin simpla lor prezenta, in posturi dificile, o mare provocare astrala pentru intreaga saptamana. Pentru nativii din Leu, acestea sunt cele mai importante locuri unde ei vor fi incercati. Si, cu cat se vor apropia de sfarsitul saptamanii viitoare, cu atat va spori efectul acestei inclestari astrale.

Fiecare trebuie sa ia aminte, ce din existenta lui nu merge bine, la ora actuala: viata de cuplu, evolutia unui divort, partaj, conflictul cu un asociat, procesele de orice alta natura (economica, penala, comerciala), litigiile mai vechi nerezolvate.

Fireste ca, pe acest context astral, nu e bine sa se semneze acorduri si intelegeri. Inutil de spus ca acestea au sanse minime sa se realizeze dar daca, totusi, se parafeaza, ele vor contine un viciu de forma, de continut si mai ales de intentie.

Cu exceptia unei constrangeri de care Leul este constient si pe care nu are cum sa o rezolve altfel, decat in defavoarea lui, restul intelegerilor se vor dovedi, pe data sau cel tarziu pana la inceputul lunii august, o mare tragere pe sfoara.

In rest, de la caz la caz, perioada 30 ianuarie – 5 februarie, le poate aduce unora ingrijorari materiale, lipsuri banesti si certuri pe aceasta tema cu diferite persoane sau reprezentantii unor institutii (30 ianuarie). Dispute, acuzatii, minciuni si inselatorii de la rudele fara scrupule sau chiar alieri ale acelora impotriva nativului (31 ianuarie – 2 februarie dupa-amiaza).

Din seara zilei de 2 februarie pana pe 4 februarie, nativii par sa gaseasca disponibilitatea necesara pentru a se distra, a se relaxa, a petrece, a se juca, a face sport, a dansa sau a iubi. Din 5 februarie, oboseala (ca dupa chef), plictisul si rutina ii vor transforma in niste persoane morocanoase, preocupate sa rezolve chestiunile de serviciu cat mai repede.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...