Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 3-9 Iunie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 3-9 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 iunie, la pranz, Leii se vor confrunta cu o tendinta astrala menita sa le tempereze iesirile nervoase. Nativii vor trebui sa-si controleze reactiile vehemente in mod special, din 4 iunie, dupa-amiaza, cand Marte va intra in zodia Racului, pentru ca acest tranzit va crea tulburari in sectorul muncii, ceea ce le-ar atrage nativilor critici si ostilitate din partea sefilor sau chiar a colegilor si le-ar permite dusmanilor sa-si faca jocul, prin specularea acestor slabiciuni.

Intre 5 iunie, dupa ora 13:46′ si 8 iunie, noaptea, motive de ingrijorare provocate de un detaliu legat de casa, patrimoniu, familie. In dimineata zilei de 6 iunie, Venus va intra in zodia Taurului, respectiv in casa a X-a a carierei acestor nativi, ceea ce le va deschide numeroase usi spre un “mai bine” profesional, social si public. Leii trebuie sa valorifice toate oportunitatile care se vor ivi si sa nu spuna niciodata “e prea mult”: vor avea timp sa le trieze sau sa le ierarhizeze, ulterior.

Pe 7 iunie, Mercur va intra in zodia Gemenilor, in casa prietenilor, ceea ce reprezinta al doilea factor pozitiv al perioadei, prin intalnirile utile cu persoane oficiale sau de curand cunoscute care le vor oferi informatii necesare si consultari avizate.

Intre 8 iunie, dupa ora 02:00′ si 9 iunie, relatiile sentimentale vor fi “vanturate”. Leii vor spune multe si marunte, starea lor de spirit va fi schimbatoare, ei reactionand pe baza impresiilor de moment. Nimic nu va fi profund sau stabil: nici nemultumirile, nici micile certurile intre indragostiti; din pacate, nici promisiunile.

Pe 9 iunie, la ora 16:09′, se va produce faza de Luna Plina in Sagetator care poate sa marcheze un “inceput” in viata afectiva a Leilor (aventuri trecatoare ). Atentie la acele persoane interesante, fascinante care vor neaparat sa-l cucereasca pe un nativ dar care ascund multe, dovedindu-se, mai tarziu, a fi periculoase.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...