Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 3-9 Februarie 2018


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Februarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 3-9 Februarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 februarie, preocupari materiale, salariale ori legate de regimul veniturilor, cheltuielilor, platilor.

Intre 3 februarie, dupa ora 23:47′, si 6 februarie dimineata, posibile oportunitati de mediere a unui conflict, discutii „impaciuitoare”, atitudine relaxata sau concesiva manifestata de nativi in chestiunile de viata curenta, mai putin importante pentru ei. Leii vor oscila sa faca o deplasare, o calatorie sau o excursie, considerand ca nu este momentul oportun pentru a se risipi in activitati neproductive, ei avand in prezent alte prioritati.

Intre 6 februarie, dupa ora 05:57′, si prima parte a zilei de 8 februarie, conflicte si tensiuni intre ei, familie ori intre ei si partenerii de viata din cauza unor rude (mai ales parinti, respectiv socri) care intervin in viata lor si cu care nu pot ajunge la nici o intelegere. Leii vor depune un efort de luciditate pentru a separa adevarul de provocare sau de insinuare in vederea unei decizii corecte.

Intre 8 februarie, dupa ora 15:54′, si 9 februarie, schimbare a dispozitiei interioare; Leii pot gasi clipe de ragaz, de mici satisfactii personale. Pe unii, stresul si situatiile fara iesire le pot alimenta dorinta de a pleca de acasa sau, de la caz la caz, din tara, pentru a trai altfel si a se rupe de un context conflictual. Tranzitele planetelor personale prin semnul Varsatorului vor accentua aceasta stare de nemultumire si, implicit, de refuz si revolta, sugerandu-le uneori, calea de urmat ceea ce va explica posibilele decizii intempestive care vor presupune ruperea unor contracte, renuntarea la colaborari, incetarea unor relatii personale, etc. Atentie la angajamentele verbale pe care le pot lua unii, fara sa stea prea mult pe ganduri, si pe care vor trebui, mai tarziu sa le onoreze; de asemeni, e de luat in calcul evolutia stranie, paradoxala a unui proces sau demers in justitie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...