Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 29-05 Decembrie 2014


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 29 Noiembrie – 05 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Planetele din semnele de Foc il anima pe interesantul Leu. Acesta isi regaseste forta si vitalitatea de alta data.

Cei tineri si cei aflati acum intre 48-50 de ani sunt cei mai mari beneficiari ai acestor momente. Unii vor aventura si, daca isi urmeaza instinctele sau dau curs unor provocari, vor avea parte de situatii care le vor imbogati viata prin experiente noi, prin pilde, dar si prin trairi intense. Unele femei pot concepe in acest rastimp un copil. 5 si 6 decembrie intrunesc suficiente premize astrale pentru un fat deosebit.

O alta categorie de nativi se leapada repede-repejor, fara regrete si prea multe complicatii interioare, de convingeri politice, de crezuri si idealuri sau renunta sa actioneze in virtutea unor interese care i-au motivat pana acum.

Se produce o restructurare de opinii personale si argumente care pot provoca, in fibra interioara a unui Leu, o revolutie, mai mare sau mica, in functie de harta natala personala. Sunt si exemplare umane, apartinand acestei zodii, care se pot confrunta cu o serie de masuri ce-i privesc sau le lezeaza indirect regimul muncii.

Un stres la slujba pe care o onoreaza se poate instala oricand. Marte va intra pe 5 decembrie in casa a VII-a a cerului lor astral, conturand doua ipostaze: fie se alege praful de o serie de relatii importante, fie el insusi se distanteaza (se leapada?!) de o serie de relatii de tip partenerial care se dovedesc a functiona acum in detrimentul lui.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...