Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 29 – 04 Septembrie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29 – 04 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 29 – 04 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cei nascuti in aceasta zodie par a fi pe val: au parte de doua planete personale ce evolueaza armonic si care se vor gasi in conjunctie pe 1 septembrie, punand premizele unor reusite personale, provocand ipostaze de viata in care ei sa fie in prim-plan, sa se simta bine sau care sa le deschida o perspectiva existentiala frumoasa.

Multe idei, multe discutii, “forfota sociala” in dimineata zilei de 29 august, cand se pot pune bazele unor colaborari viitoare, considerate insa de nativi, pentru moment, cam riscante si cam fanteziste, drept care nu le dau din pacate! prea mare importanta. Preocupari financiare, relatii cu terti, diligente pe langa institutii pentru a obtine bani, inlesniri, sprijin material sau financiar, suport moral sau solidaritate cu o cauza (proiect, situatie etc.) intre 29 august dupa-amiaza si dimineata zilei de 31 august.

Pe aceasta directie, pot avea o sansa reala si prin lucrarea astrala a Lunii Pline din 29 august care le poate inmuia inima oamenilor solicitati sa se implice in demersul lor. Multa implicare in proiecte ce presupun schimbari radicale in viata lor, echivalente cu o fronda fata de actuala stare de fapt sau ca o revolutie existentiala.

Exista multa determinare si ambitie in initiativele lor, dupa cum., exista si destula sansa sa obtina, fie si partial, pe moment, ceea ce-si doresc. Intre 2 si 4 septembrie, s-ar putea ca Leii sa fie obligati sa se confrunte cu o schimbare a regimului lor salarial sau cu renegocierea unor clauze si contracte. Ideea generala este de reziliere, restrictie, amanare, incetare partiala, reformulare a unor plati. Poate de aici si tumultul lor afectiv in ceea ce priveste acea schimbare existentiala luata in calcul de care vorbeam.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...