Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 29-04 August 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 29-04 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 iulie, moment propice discutiilor menite sa atenueze discrepantele aparute in relatia cu rudele, vecinii, cunoscutii ocazionali. Oportunitatea de a face un drum de scurta durata pentru a pune in ordine acte, intr-un dialog, in aspectele unei colaborari, pentru a stabili o intelegere. Exista si o latura astrala complicata care priveste relatiile de munca. Astfel, Leii pot declansa, in institutia unde isi desfasoara activitatea profesionala, stari conflictuale sau le pot alimenta prin vorbe si fapte, in numele ideii de dreptate, legitimitate, legalitate sau normalitate pe care le apara sau pe care vor sa le instaureze cu orice pret, intr-un deplin dezacord cu unele persoane care nu vor ezita sa treaca la represalii sau la intimidare, amenintandu-le locul si rolul lor in respectivul loc de munca. Pentru ca, aspectul dizarmonic care va sta la baza acestei ipoteze astrale va dura intreaga saptamana ar fi de dorit ca nativii sa nu angajeze, in aceasta perioada, actiuni revendicative, sa ridice pretentii ori sa formuleze critici.

Intre 30 iulie, dupa ora 03:23′ si 1 august, Leii, debordand de energie si autoritarism, vor reactiona vehement fata de cei din familie care vor incearca sa-i sfatuiasca, sa-i tempereze ori sa le atraga atentia. Moment al arogantei.

In dupa-amiaza zilei de 31 iulie, Venus va intra in zodia Racului, respectiv in casa a XII-a, construind, pana pe 26 august a.c., discrete conjuncturi avantajoase ori, in planul sanatatii, ipostaze favorabile reabilitarii organice prin rezistenta si capacitate de refacere.

Intre 1 august, dupa ora 15:02′ si 4 august, Leii vor da dovada de aventurism, de un fel egoist de a tine cont de chefurile si placerile lor chiar daca acestea ii vor deranja pe cei dragi.

Din 4 august, dupa ora 03:37′, se vor accentua afecțiunile reumatismale, osoase, digestive, metabolice și dermatologice (risc de alergii, erupții, urticarii).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...