Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 28 – 04 Decembrie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 04 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 28 – 04 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 29 noiembrie Leii se pot confrunta cu discrete tulburari de digestie sau cu stari proaste care isi afla originea in boli degenerative, reumatice cu afectarea pielii si sistemului osos.

La locul de munca nativi se pot trezi in mijlocul unor dispute, a unor situatii contradictorii care pun in evidenta doua realitati: o parere, o chestiune de constiinta personala care intra in contradictie cu un curent general de opinie sau cu interesul unei majoritati. Apar astfel o serie de piedici fie in comunicarea nativilor cu sefii sau subalternii, fie un dezacord cu privire la felul in care se desfasoara o activitate fata de care ei au puncte de vedere divergente./p>

In felul acesta unii nativi se pot trezi singuri in mijlocul unui colectiv care devine, pe zi ce trece, tot mai ostil fata de ei. Alteori pot fi chiar somati sa-si schimbe parerile si mai ales atitudinea. Aceasta stare de tensiune mocnita va continua pana spre 10 decembrie 2015. Intre 30 noiembrie si 2 decembrie la pranz, Leii capata un plus de vigoare in toate demersurile lor: sunt mai plini de energie, mai hotarati dar totodata si mai dispusi sa “forteze nota” pentru a da un semnal de fermitate fata de oponenti.

Intre 2 decembrie dupa-amiaza si 4 decembrie, Leii se chinuie (sau doar se preocupa metodic) sa faca rost de bani, sa intre in posesia unui beneficiu material. Comunicarea nu este punctul lor forte de-a lungul intregii saptamani. Nota generala este de agresivitate verbala, lasand impresia ca sunt tot timpul si fata de oricine in ofensiva. Cu toate acestea, si mai ales, in dezavantajul lor, nu prea au ce spune, felul lor de a socializa fiind mai de graba o demonstratie de forta sau de imagine.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...