Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 28-03 noiembrie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 28-03 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 30 octombrie dimineata, situatii inedite in plan relational. Intre 30 octombrie, dupa ora 11:47′, si 1 noiembrie dimineata, sperante, uneori exagerate, nadejde pusa intr-un ajutor care intarzie sau se produce la alt nivel decat scontau ei. Posibila atentie (dar, cadou) care le face placere prin semnificatia gestului mai mult decat prin valoarea lui materiala.

Intre 1 noiembrie, dupa ora 08:43′, si 3 noiembrie dimineata, tulburarile la nivelul perceptiei generale despre lume si viata le vor zdruncina niste principii, niste conceptii sau niste idealuri. Fie ca sufera o deziluzie, fie ca sunt nemultumiti si revoltati de o anumita stare de lucruri care ii impiedica sa-si duca la bun sfarsit un proiect cu miza profesionala, Leii vor fi nevoiti sa accepte respectivele realitati impuse (cu forta?!) si sa se conformeze unor comandamente. Schimbul de pareri si informatii va fi tumultuos, provocandu-le agitatie, stres sau manie.

Pe 3 noiembrie, dupa ora 11:47′, Luna va rascoli situatiile tulburi, de natura familiala, care le vor complica existenta si ii vor impiedica sa-si vada de treburile lor. Motive de suparare mocnita, acumulare de nemultumiri, ostilitate reprimata. Evenimentele prin care trec unele dintre rudele lor ii angajeaza si pe ei sau se reflecta in chip neplacut si jenant asupra lor, aruncand o umbra de indoiala cu privire la felul acelora de a fi. De exemplu, nu este exclus ca unii Lei sa descopere o inselatorie (o minciuna?) comisa de o ruda ceea ce ii va infuria, pe drept cuvant. Relatie extrem de stranie si greu de acceptat de catre nativi in plan sentimental, divergente de opinie cu cei dragi sau cu copiii care ii pun pe parinti in situatii de neacceptat. Aspect exceptional pentru toti cei care desfasoara activitati de creatie, interpretative sau de conceptie prin forma exprimarii si vigoarea originalitatii produsului lor intelectual.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...