Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 28-03 Iunie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 28-03 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

28 mai va fi o zi dificila pe multiple planuri. Reactiile lor sunt tipice lor cand este starnit un nivel autoritatii, reprezentarii sau stabilitatii prin meserie, functie, imagine. Se vor opune oricarei ingerinte care incearca sa le modifice stilul de viata. Reactiile lor vor fi vehemente chiar daca va fi vorba de parinti, rude apropiate sau de partenerul de viata.

Intre 29 si 30 mai, preocuparile pentru bani se vor amesteca, de-a valma, cu cele legate de cresterea, educarea, ingrijirea sau sustinerea materiala a copiilor. Implicarea lor in evenimentele placute, organizate de prieteni, vor intra in contradictie cu ceea ce doresc cei de care sunt legati afectiv, pentru ca aceia se vor simti ignorati, abandonati, tradati pentru alte interese, marginalizati. Comunicarea se va face cu sincope si nu va fi suficienta pentru alimenta sau explica o motivatie iar nativii vor lasa impresia (sau chiar asa va fi) ca sunt mai preocupati de plasamentele lor sociale, profesionale, de imagine, de aliante decat de rostirea sentimentelor. Comportamentul nativilor va parea uneori nesincer sau lipsit de logica. Risc de a se lua dupa sfaturile unor persoane insuficient pregatite si avizate intr-un domeniu, mai ales in planul afacerilor.

Intre 31 mai si 1 iunie, ambitiile personale vor fi traite la cote inalte; lor, li se vor dedica nativii, indiferent de varsta si cu o adevarata sete de victorie, de progres, de afirmare ori de frangere a aripilor unor rivali.

Intre 2 si 3 iunie, aceste tendinte isi vor gasi un numitor comun, comportamentul lor, desi inflexibil, se va cristaliza in jurul unor idei-forta care se vor constitui ca un scop in viata; cel putin, pentru aceasta etapa. Este insa si rastimpul cand se vor acutiza, intr-un fel deranjant, tot felul de conflicte, care pleaca de la interese divergente iar nativii nu vor tolera opozitia pe care le-o vor face rudele, drept pentru care, pe fondul unui context astral vulnerabil, vor recurge la tertipuri si manevre subrede moral care vor functiona, cat de cat, in avantajul lor, pana spre 2 august 2016; dupa aceea, insa, decontul lor va fi mare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...