Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 28-03 Februarie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 28-03 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 29 ianuarie dupa-amiaza, din cauza turbulentelor provocate de faza Lunii Noi in Varsator, Leii nu vor suporta prea usor aceasta etapa. Nelinistea va pune stapanire pe ei alimentand un tremolo interior si facandu-i sa traiasca senzatia ca ceva neplacut urmeaza sa se intample in relatiile lor parteneriale.

Pe 28 ianuarie, Marte va intra in Berbec si, din acest lacas de Foc, le va da nativilor impulsuri speciale. Principalul sector activat de acest tranzit va fi cel al motivatiilor interioare. Astfel, cuprinsi uneori de enervare sau revolta, alteori de patima, Leii se vor lepada de acele pareri, simpatii sau motivatii afective care i-au determinat sa se implice in actiuni personale si care se dovedesc acum false, gresite sau epuizate.

Leii nu vor mai dori sa riste sau sa se risipeasca pe sine si se vor detasa de convingerile subrede ori dovedite false si periculoase pentru ei si se vor desparti de oamenii, activitatile care apartin trecutului. Unele despartiri pot fi sonore sau conflictuale. Se vor lasa dusi de valul schimbarilor ce le bat la usa si vor da curs unor atasamente surprinzatoare pentru cei din jur.

Intre 29 ianuarie (dupa ora 18:11′) si 31 ianuarie, posibile castiguri, cadouri, avantaje, mici beneficii sau inlesniri de la oameni si institutii carora li s-au adresat cu un timp in urma.

Intre 1 si 3 februarie, pana la ora 03:50′, Schimbarile la nivelul convingerilor si al constiintei ori al atasamentelor spirituale provocate, poate, de tranzitul Lunii, se va intensifica si se va diversifica prin tranzitul planetei Venus, in acelasi sector, incepand cu 3 februarie dimineata. Acest proces de transformare a universului interior de ganduri si convingeri va dura pana pe 6 iunie.

Din 3 februarie, impact afectiv al confruntarii opiniilor, intereselor sau al stilului de munca al Leilor cu contestatarii lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...