Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 27-02 Iunie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 27-02 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 27 mai, posibile despartiri de prieteni, in plan individual, sau de un grup de prieteni, cu care intra in conflict din cauza diferentelor majore de viziune asupra unui scop comun sau a unor chestiuni de principiu (morala, lege, conduita, etc.), pe care nativii nu accepta sa le sacrifice sau sa faca concesii. Unele desparti se pot petrece zgomotos, cu afirmatii dure, cu acuzatii, poate chiar cu dezvaluiri, alteori, acestea se pot petrece, oarecum paradoxal pentru cei din jur, dar in nota “regala”, caracteristica Leilor: cu superioritate, cu indiferenta, abordand un aer dispretuitor, cat sa dea de inteles despre ce e vorba. Cam la fel se pot petrece lucrurile si in plan sentimental unde, o relatie bazata pe emotii, senzualitate, gusturilor comune se poate “pulveriza” intr-o clipa. Nota generala a acestui tranzit va persista pana la sfarsitul saptamanii cand, se vor adauga aspecte astrale noi, mai drastice. Daca ruptura intre un nativ si prietenul sau prietenii lui, ori intre iubiti, se va declansa pe 2/3 iunie, atunci inseamna ca Leul a fost profund lezat de latura “urata” a caracterului si comportamentului acelora (calomnii, minciuni, intrigi, inscenari, etc.).

Intre 27 mai, dupa ora 14:25, si dupa-amiaza zilei de 29 mai, moment de cantarire atenta a evenimentelor de ultima ora; “recalibrare” a Leilor care vor tine cont, contrar felului lor de a fi, de intuitii si presimtiri.

Intre 29 mai, dupa ora 15:12, si seara zilei de 31 mai, revenire la o forma fizica si psihica buna. Leii vor prinde un “fir” existential, esential pentru ei, si se vor lupta sa-l puna in aplicare. Trigonul regal care se va construi, dimpreuna cu Sensul Vietii in Leu, va avea menirea sa contureze un debuseu profesional, o solutie de viata frumoasa.

Intre 31 mai, dupa ora 19:16 si 2 iunie, preocupari materiale, cheltuieli in legatura cu nevoile sporite ale copiilor lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...