Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 27-02 Ianuarie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 27 Decembrie – 26 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Munca multa harnicie dar si oboseala, rutina si plictis. Solicitante, zilele de 31 decembrie 2014 si 1 ianuarie 2015. 2 si 3 ianuarie pot aduce certuri, izbucniri nervoase (mai ales in familie), ostilitate sau scene “sonore”pe fondul epuizarii rezervei de rabdare ori poate ca rezultat al efortului de adaptare la stres din ultimele saptamani.

Pentru cei care au procese sau sunt implicati in activitati ce vizeaza aplicarea legii, zilele de 2 si 3 ianuarie sunt critice.

Se pot produce evenimente greu de scontat, greu de tinut sub control, intorsaturi de situatie, “lovituri de teatru”; ele pot surveni din toate directiile implicate in cauza: propria lor decizie, evolutia starii de sanatate care complica sau da alta turnura evenimentelor, atitudinea dar, mai ales, interesul uneia dintre partile implicate in litigiu, pozitia reprezentantilor unor institutii, aparitia unor martori surpriza, disparitia altora sau repozitionarea lor fata de un nativ nascut in zodia Leului, de natura sa schimbe cursul firesc al procesului sau anchetei.

Pe 31 decembrie 2014 si 1 ianuarie 2015, ca un reflex al faptului ca, in mod obisnuit, nu se lucreaza, ar fi de asteptat sa nu se intample evenimente esentiale. Totusi, in aceste doua zile, nu este exclus un puternic impact afectiv provenind de la spaimele, grijile sau amenintarile legate de exercitarea unei functii sau de apararea unui renume. Zvonuri cu privire la destituirea cuiva se pot adeveri dupa sfarsitul lui ianuarie 2015.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...