Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 26 – 02 Octombrie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 02 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 26 – 02 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Se manifesta in continuare, intreaga saptamana, latura pozitiva, protectiva si norocoasa a planetei Venus in sectorul lor natal. O nota dominanta a perioadei analizate o da acumularea de probleme practice – mai mari sau mai mici – care, o data rezolvate, ii vor permite nativului sa puna ordine in regimul banilor, taxelor, platilor precum si al incasarilor.

Este vremea chestiunilor administrative. In continuarea acestei tendinte generale se inscrie, in plus, perioada cuprinsa intre 26 si 27 septembrie care aduce sansa unui castigat nesperat. Mai poate fi vorba despre o posibila “invoiala” cu sau fara acte, care sa le aduca un venit; pentru asta trebuie sa faca niste demersuri, sa se “oboseasca” intr-un fel care sa justifice respectivul castig.

Pe 28 si 29 septembrie, in functie de varsta si loc in societate, ori de aspiratiile personale, unii vor dori sa faca mai mult in viata si, pentru asta, sunt dispusi sa se integreze intr-o serie de forme de activitate care sa le permita o mai buna afirmare a personalitatii lor, o mai profunda valorificare a pregatirii lor profesionale sau punerea in aplicare a unor virtuti si talente ce nu au fost cultivate pana acum.

In principal este vorba de un domeniu social, al vietii publice, politice etc. cu sansa de a deveni repede liderii grupului in care se integreaza. Pe o alta directie de viata, alti nativi pot avea parte de discutii incomode, de situatii care se altereaza de la o clipa la alta din senin. Atentie la deplasarile care se fac in aceasta perioada.

Nu luati decizii hazardate la volan. Intre 30 septembrie si 1 octombrie vanitatea este la cote mari. Pe 2 octombrie discutiile cu prietenii au, de multe ori, dar nu obligatoriu, ca subiect, o chestiune de principiu, de legalitate, de morala, de conduita sau de protocol.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...