Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 26-02 Decembrie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-02 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 26-02 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, nu sunt evenimente previzibile, semnificative. Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, evolutia relatiilor cu membrii familiei din care provin (in principal parinti) se poate deteriora.

Fie rudele au probleme care se rasfrang asupra nativilor, fie comunicarea dintre nativi si rude este complicata de felul de a gandi si a reactiona al acelora. Cert este ca, pe fondul unei relatii proaste amplificate si a unei evolutii imprevizibile, patronate de Marte, unele situatii se pot ivi dintr-o nimica toata, se pot complica brusc sau pot evolua spre o alterare vizibila, in orice clipa. Posibile pagube domestice produse de defectiuni ale aparaturii casnice ori ale instalatiei electrice.

Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, vor exista si Lei fericiti. Unii vor fi implicati in povesti de dragoste fascinante pe care le vor trai intens. Pentru altii, stilul de viata aventuros, le va aduce satisfactii, pe principiul cat mai multa adrenalina – cat mai multa fericire.

Leii tinerii vor face sport cu multa daruire si implicare , uneori avand un scop precis (concurs, campionat), alteori fiind vorba doar de placerea de a-si mentine corpul intr-o buna forma fizica. Avantajati pot fi, in acest rastimp, si cei care desfasoara activitati artistice, interpretative si de creatie. Cu totii vor da dovada de curaj, de incredere in propriile puteri sau resurse de creativitate. Cei mai multi isi vor dori, mai ales daca sunt tineri, sa se afirme, sa cucereasca publicul, sa obtina un premiu.

Luna Noua care va patrona acest sector, va imprima o dinamica astrala ce le va permite sa infranga niste obstacole, niste contestari sau rivalitati si sa deschida un drum nou in viata lor. Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...