Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 26-01 Septembrie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-01 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 26-01 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 26 august dimineata, dorinta de a atenua conflictele, de a estompa niste greseli, de a corecta carentele intr-un domeniu de activitate apeland la “cuvinte mestesugite”. Indoieli cu privire la oportunitatea unei deplasari (scurt concediu, excursie, deplasare cu scop precis) sau chiar amanare a ei. Venus va intra in zodia Leului. Prezenta Micului Benefic in casa I, a personalitatii nativilor, va spori starea lor de bine fizica sau psihica, le va permite o recuperarea organica rapida in urma unor boli si o abordare corecta a factorilor de viata stresanti ori a nerealizarilor din ultima vreme. Perioada a succesului personal, a conjuncturilor favorabile, a intamplarilor fericite dar si uriasa forta de mobilizare a resurselor personale si a eficientei. Intre 26 august, dupa ora 10:53′, si 28 august seara, disfunctii in gospodarie si in relatiile cu rudele antipatice care le tulbura echilibrul cotidian.

Intre 28 august, dupa ora 22: 48′, si 31 august dimineata, nativii se vor confrunta cu impactul mai multor Trigoane Regale pe semne de Foc. Daca, in planul creatiei si activitatii artistice, nativii se vor confrunta cu piedici, indoieli personale ori crize de creatie, cand se va pune problema conturarii unui nou drum in viata, acestia vor fi adeptii stilului “soc”, a surprizei totale, a imprevizibilului. Putin, sau deloc, interesati de ceea ce vor spune cei din jur, Leii vor dori sa fie eroii unor evenimente majore care sa le schimbe viata.

Intre 31 august, dupa ora 10:19′, si 1 septembrie, efort la locul de munca, asumarea sau acceptarea unei oferte care le va permite sa castige o suma de bani modesta dar utila lor, in acest moment. Mercur, retrograd, va reveni pe 31 august in zodia Leului, respectiv in casa I, si le va oferi posibilitatea ca, pana pe 5 septembrie, sa-si regandeasca planurile de viata personala si/sau profesionala si sa faca schimbarile necesare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...