Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 26 – 01 Noiembrie 2019


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 26 – 01 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 26 și 27 octombrie seara, discuții aprinse, intervenții energice în cadrul unor ședințe sau consfătuiri. Dinamism relațional, controverse născute din plăcerea de a le da unora o lecție de performanță mentală, de caracter și de voință.

Posibile schimburi de cuvinte, în cazul unor deplasări, călătorii, excursii, cu unul dintre participanți ori cu oficialitățile cu care se vor confrunta.

Între 27 octombrie, după ora 22:30, și sfârșitul zilei de 29 octombrie (ora 23:59), neplăceri domestice născute dintr-o avàrie produsă în spațiul locativ sau prejudiciul unor bunuri materiale. Certuri sau dezamăgiri care modifică starea de spirit a nativilor și îi pun în dificultatea de a-și “ține firea” în relațiile cu părinții. Revolta nativilor față de deciziile luate, în ceea ce îi privește, de către părinții lor, pe vremea când erau copii sau adolescenți, și care acum le grevează viața sau cariera și de care trebuie să țină cont în deciziile lor.

În dimineața zilei de 28 octombrie va avea loc faza de Lună Nouă în Scorpion, care va pune, atât Soarele și Luna, cât și fenomenul de Lună Nouă, într-o opoziție la grad perfect cu Uranus din zodia Taurului, permițând posibila materializare a unor intenții incorecte: de exemplu, tertipurile la care vor recurge acele persoane care urmăresc să pună mâna pe un bun de-al Leilor. Contextul nu se va epuiza în câteva zile, ci, dimpotrivă, se va prelungi, în timp, până spre 21 noiembrie, pe fondul intrării planetei Mercur în mișcare aparent retrogradă, pe 1 noiembrie.

Între 30 octombrie și zorii zilei de 1 noiembrie, stare interioară mai bună, chef de a contracara sau atenua oboseala și enervarea care au pus stăpânire pe ei, prin activități menite să-i rupă de oamenii și împrejurările neplăcute. Din 1 noiembrie, după ora 4:40, blocaj organic, metabolism lent, hipofuncție organică, predispoziție marcată de oboseală, stres și îngândurare.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...