Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 26 – 01 Ianuarie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 26 – 01 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 26 si 27 decembrie, pana la ora 13, cursul vietii curente cunoaste o tendinta spre intimitate, izolare, preocupare de echilibrare energetica prin odihna si repaus. Preocuparile legate de alimentatie, regim de conservare, refacere dupa excese este destul de pronuntata si-i poate viza pe toti nativii, indiferent de varsta.

De aceea ar fi chiar indicat ca Leii sa urmeze terapii menite sa le readuca organismul la potentialul fiziologic normal. Rastimp in care se pot acutiza o serie de afectiuni care tin de aparatul locomotor, de sistemul osos, de regimul mineralelor in organism, de fiziologia pielii (risc de reactii alergice, urticarii etc.) precum si al unor afectiuni reumatice.

Intre 27 decembrie dupa-amiaza si 29 decembrie, Luna le va da energie, curaj si multa indrazneala manifestate prin iesiri temperamentale si manifestari ale personalitatii in chip vizibil. Leii vor fi exigenti cu cei din jur, pretentiosi si mai putin ingaduitori cu cei din preajma lor, de unde si riscul de a primi observatii critice.

Intre 30 decembrie si 1 ianuarie 2016 dimineata, gandul lor e la bani si, de cele mai multe ori, nu va fi vorba de risipa ci de o cat mai judicioasa administrare a lor. Din 1 ianuarie, dupa ora 9 dimineata, vor redeveni cooperanti, simpatici, maleabili iar dialogul cu ei va mai fi unul placut, cu conditia sa nu se abordeze subiecte “fierbinti”, de profund interes personal, pentru ca vor uita de politete si vor reactiona abrupt.

Drumurile contin o doza de risc, de neprevazut cu atat mai mult cu cat, Marte aflat in casa a III-a, a deplasarilor scurte, va face un aspect prost cu Mercur. Venus va intra pe 30 decembrie in casa a V-a a dragostei si a placerilor vietii si-i va transforma pe Lei in niste fiinte gurmande, pofticioase, exigente cu preparatele culinare si bauturile. In plan sentimental si senzual se vor deda hedonismului.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: