Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 26 – 01 Aprilie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 26 – 01 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 26 si 28 martie ora 10 dimineata, pe unii nativi ii poate scoate rau de tot din sarite o ruda sau intreaga familie care ii va pune in situatii dificile sau care va actiona in detrimentul intereselor lui.

Poate ca, Leii vor reusi sa se abtina si sa nu reactioneze, sa nu spuna nimic dar asta nu inseamna ca atunci cand le va veni bine, nu le vor da si ei o replica pe masura. Intre 28 martie dimineata si 30 martie seara (pana la ora 20:45), cei mai multi dintre nativi ar trebui sa fie intr-o buna sau foarte buna forma fizica ceea ce ii va avantaja pe cei care fac sport si care pot obtine performante.

Vor fi avantajati, de aceasta sustinere astrala, cei care se vor deda la speculatii financiare, vor juca la pariuri sportive. In sfarsit, daca e bal, bal sa fie!, aventurile se tin scai de ei iar nativii, la randul lor, nu le refuza. Nota generala este data de dorinta de a trai intens, din plin sau de a obtine satisfactii de moment speculand tot felul de surse si ipostaze de viata.

Uneori, chiar si excursiile sau calatoriile facute de ei, in acest rastimp, vor purta samburele nelinistii de a gasi noi si noi provocari. Putini vor fi cei care vor alege bucuriile spiritului sau lupta ideologica ori mizele sociale, juridice, dar, atunci, acelea vor avea o amploare speciala si loc aparte in ansamblul vietii lor, acaparandu-i aproape in totalitate.

Intre 30 martie seara si 1 aprilie, stres discret la locul de munca provocat de diferenta de opinii, interese sau stil de munca al nativului fata de unii colegi sau sefi. Moment al rutinei, al “indurarii”, al rabdarii (care, in general, nu-i caracterizeaza).

Intreaga saptamana, axa drumurilor lungi sau scurte, in tara sau in strainatate precum si a dialogurilor, a schimburilor de informatii, a invatarii, a prezentarii in fata unei comisii de examinare va fi pusa la incercare de graba, de neatentie, de impetuozitate, de asumarea gratuita a unor riscuri, de comportament hazardat de care ei vor da dovada.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...