Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 25-31 Martie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 25-31 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 25 martie, pana la pranz, posibile dispute, controverse sau contrarietatile ale nativului care nu mai intelege ce vrea partenerul de viata de la el sau care nu intelege bine sau corect ce anume a starnit reactiile respective din sfera relatiilor sale socio-profesionale pe care, pentru moment, nu stie cum sa le interpreteze, cum sa le gestioneze. Posibila clipa de stupoare la auzul unor vesti care il privesc pe el sau grupul sau de colaboratori.

Intre 25 martie, dupa ora 13:07′ si 27 martie dupa-amiaza, Leii ar putea primi mici atentii, cadouri sau amintiri a caror valoare materiala este redusa dar a caror valoare sentimentala (amintire) este importanta. Unor femei, nascute in aceasta zodie, li se pot satisface mici capricii sau dorinte pentru care nu au banii necesari (parfumuri, perle, o sticla de vin mai scump, un bilet la teatru, o rochie eleganta, etc.).

Intre 27 martie, dupa ora 17:11′, si 29 martie dupa-amiaza, celor care au profesii publice li se pot oferi provocari majore: o functie, intrarea intr-o competitie onoranta, prezenta intr-un juriu, acces la ipostaze speciale care presupun eliminarea unor criterii care, in mod obisnuit, i-ar fi exclus din cursa (conditii de varsta, de vechime in activitate, etc.) sau derogari care permit “arderea etapelor”. Faptul va fi posibil prin interventia dinamizatoare a fazei de Luna Noua in Berbec din 28 martie, care va inlatura prejudecatile, va spulbera regulile si ii va face pe Lei sa priveasca provocarile dintr-o noua perspectiva.

Intre 29 martie, dupa ora 18:48′, si seara zilei de 31 martie, munca, efort, determinare, implicare activa, harnicie, eficienta, ambitie in viata profesionala. Posibila afirmare politica, sustinuta de sau prin demersuri ce tin de oralitate (discursuri, luari de cuvant, atitudini oficiale, precizari de intentie, declaratii), ce vor beneficia de oportunitatile astrale create de Mercur care va intra, pe 31 martie, seara, in casa a X-a a ridicarii in rang, a succesului si a notorietatii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...