Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 25 – 31 Iulie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 31 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 25 – 31 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn zodiacal solicitat din plin, mai intai prin tranzitul Soarelui prin domiciliu (este cea mai puternica pozitie a acestui astru intr-un an), prin revenirea pe 31 iulie, in acest sector, a planetei Venus, prin intensificarea vibratiei astrale a influxurilor conjugate ale celor patru planete ce tranziteaza acest semn zodiacal si, in sfarsit, prin faza de Luna Plina ce are loc in ziua de 31 iulie prin opozitia pe care Soarele o face Lunii, aflata in tranzit in Varsator.

Prima concluzie: casa I a identitatii si personalitatii Leilor este bine “tapetata”, ajutandu-i, protejandu-i, impingandu-i la decizii esentiale sau la fapte mari precum si la o atitudine combativa in fata problemelor curente. Nativii doresc sa se afirme, sa munceasca, sa capete un loc in societate, sa fie apreciati. Tendinta generala este de a-i supune pe cei din jur, rude, prieteni, colegi, asociati de orice fel, intereselor personale.

Leii se simt puternici, in forma, multi isi revin – uneori spectaculos – dupa suferinte morale sau incercari fizice. Intre 25 si 26 iulie, tot felul de provocari (vorbe, sicane etc.) venite din mediul familial ii pot scoate din sarite.

Intre 26 iulie dupa-amiaza si 28 iulie, nativii sunt tentati sa faca sport, miscare sau macar sa danseze si sa petreaca. Aventurile sunt la ordinea zilei iar scrupulele si reticentele morale ating cel mai mic nivel. Pe 29 si 30 iulie probleme de la locul de munca ii retin, obligandu-i sa munceasca mult si cam fara chef. Pe 31 iulie si apoi, pe 1 august, nu vor fi parteneri comozi, comportamentul lor fiind taxat drept o surpriza continua. Conflicte intre etica si interes sau eficienta in plan social, juridic, politic acolo unde nativi au functii reprezentative intre 25-26 iulie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: