Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 25-03 Martie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-03 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 25-03 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 26 februarie noaptea, surprize parteneriale legate de derularea unui contract, de regimul banilor si beneficiilor materiale in relatie cu alte persoane si institutii: faza Lunii Noi in Pesti si a eclipsei de Soare vor aduce marca unui “nou inceput”. Intorsatura de situatie favorabila sau de bun augur, care se va produce in acest rastimp, va fi sustinuta si de tranzitul planetei Mercur prin aceiasi casa a VIII-a, incepand tot din 26 februarie. El va nuanta si va dezvolta premizele astrale sadite de cele doua evenimente astrologice. Se pot inregistra gesturi de ajutor (nesperat, uneori), de generozitate, de solidaritate sau de onestitate (se restabileste o nedreptate cu consecinte banesti, materiale care li s-a facut). Daca, pe fondul descurajarii, nativii nu au facut inca un demers oficial in vederea reglementarii sau recuperarii unui drept cuvenit prejudiciat, atunci este bine ca, in acele zile, Leii sa faca gesturile legale necesare (cereri, contestatii, memorii, actiuni in instanta, anchete, expertize, medieri, etc.).

Intre 26 februarie (dupa ora 02:55′) si dimineata zilei de 28 februarie, nativii isi vor consolida punctul de vedere cu privire la o chestiune de beneficiu material.

Intre 28 februarie (dupa ora 06:52′) si prima parte a zilei de 1 martie, rastimp al bataliilor pentru cauze minore dar cu consum mare de energie de unde si aspectul, privind din afara, al unor lupte sterile, al unor confruntari gratuite starnite de ambitiile, egoismul si interesul marunt al unora si orgoliile altora. Se va exagera si de o parte si de alta. Drumurile vor fi marcate de riscuri, conflicte cu reprezentantii unor institutii (politie, agenti de circulatie, vama, paza si protectie). Amanati intalnirile in cadrul carora se vor lua decizii importante sau se vor purta negocieri delicate.

Intre 1 martie (dupa ora 09:43′) si 3 martie, atitudine hotarata: Leii nu vor ceda.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...