Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 25 – 01 Mai 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 01 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 25 – 01 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Unii nativi continua sa traiasca prin prisma unor situatii ce-i solicita in totalitate: cariera, familie, bani, profesie, functie.

Altii doar trec prin niste momente in care s-au conjugat o serie de ipostaze de viata ce nu-i lasa in pace. Orice ar face si oricat s-ar da peste cap sa rezolve probleme cotidiene, mereu se ivesc altele noi. Uneori ii apuca exasperarea, alteori se imbarbateaza, trag aer in piept, se resemneaza rostind banalitati de genul “asta-i viata”, “n-am incotro” dar cu asta nu se epuizeaza nici miza si nici situatia in sine.

Pe 25 aprilie se pot instala mici disfunctii legate de alimentatie, digestie, metabolism cu manifestari trecatoare de alergie. Zi in care, fiind morocanosi, nu primesc elegant nici o sugestie. In plan personal, Leii sunt incercati pe 26 si 27 aprilie, cand cu Luna in tranzit prin semnul lor zodiacal natal, vor suporta si stresul Primului Patrar al Lunii. Ei se pot inflama, facand cand e, dar si cand nu e, momentul potrivit, caz de valoarea lor personala, de experienta sau de rigorile functiei pe care o detin.

Ca si cum, lumea nu ar sti cu cine are de-a face! Pe 28, 29 si 30 aprilie, ei pot fi preocupati de chestiunile banesti intr-o legatura directa cu problemele administrative (taxe, plati, acontari, etc.). 1 si apoi 2 mai sunt doua zile propice dialogurilor menite sa aplaneze conflictele, sa impace contrariile, sa rezolve nemultumirile sau ostilitatile nascute in ultimul timp. Este un bun prilej si pentru a se linisti ei insisi, impacandu-se cu o situatie ivita in calea vietii lor care le-a mancat timp, bani, energie si atentie. Este o perioada cand e bine sa reflecteze la ceea ce au facut si sa constate unde e ceva de corectat.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...