Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 25-01 Iulie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-01 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 25-01 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 27 iunie (pana la ora 11), probleme banesti care s-ar putea ivi au ca substrat banii, bunurile materiale sau exploatarea lor. Aceste preocupari sunt alimentate de factori legali, juridici mai mult decat de putinta sau ambitia nativilor din Leu. La mijloc se pot afla, de multe ori, chiar copiii astfel ca, relatiile parinti/copii se pot “incinge” pe fondul unor dorinte exagerate sau nejustificate ale copiilor ori pe fondul incapacitatii parintilor de a le satisface dorinta.

Intre 27 iunie (dupa-amiaza) si 29 iunie (pana la ora 13), unii nativi vor face planuri legate de un proiect ce priveste eventual strainatatea, o plecare. Dar, cel mai adesea, pare a fi vorba de o schimbare radicala in existenta lor motivata de dorinta de a rupe cu trecutul, de a arde etapele ori de a face un salt existential, cu orice risc, cu orice pret, cu orice efort. Daca lucrurile la actualul loc de munca merg prost sau nu merg asa cum si-ar dori ei, atunci nemultumirea, lipsa de orizont si satisfactie va fi motorul acestei revolte existentiala.

Intre 29 iunie (dupa-amiaza) si 1 iulie (pana la ora 15), Leii vor da dovada de calm, de stapanire sine, de putere de a controla o situatie publica sau ipostazele puterii si autoritatii.

Din 30 iunie, in casa a XII-a se va instala, in tranzit, Mercur, care alaturi de Soare si Venus, va accentua unele sensibilitati organice legate mai ales de fiziologia stomacului, a intestinului subtire, de pancreas sau, in general, de fiziologia organelor localizate in abdomen; particular, pot fi afectate temporar, femeile care alapteaza. Alimentatia trebuie supravegheata, riscurile si abuzurile cenzurate.

In dupa-amiaza zilei de 1 iulie, preocuparile pentru starea de sanatate sunt mai intense. Tranzitele acestei zile pot fi un factor astral care, combinat cu conditiile meteo, sa permita aparitia unor afectiuni trecatoare ale pielii (alergii), eruptii, iritatii, arsuri, dermatite, etc. Nota generala pentru multi nativi mai indica intensificarea nemultumirilor mai vechi, nemarturisite sau a preocuparilor ce privesc viitorul lor, pe fondul unor lipsuri babesti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...