Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 24-30 Septembrie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Spetembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 24-30 Spetembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 septembrie (pana la ora 17), Leii vor fi mai putin expansivi, vor dori sa se retraga in intimitatea casei lor, pentru a se odihni sau pentru a se detasa de solicitarile zgomotoase si enervante ale cotidianului.

Intre 25 septembrie dupa-amiaza si 27 septembrie, chiar daca si-ar dori sa leneveasca, Leii vor fi obligati sa se mobilizeze si sa se implice in activitati care tin, in mare parte, de interesul personal. Chiar daca vor munci si vor face eforturi, va fi in scop si in beneficiu personal. Perioada este buna pentru toti cei care desfasoara activitati publice cu ” vizibilitate”. Vor fi, astfel, favorizati juristii, sportivii, ziaristii, secundar, artistii.

Intre 28 si 30 septembrie dimineata, o discutie pe tema banilor cuveniti pentru o activitate depusa. Cea mai vizata va fi casa muncii. Aici se pot petrece tot felul de lucruri amestecate care se vor conditiona reciproc: restructurari, regandiri ale strategiei institutiei unde lucreaza, transformari de profil ori de statut ale locului lor de munca, venirea unor noi patroni, etc. Toate au darul de a reconfigura munca, scopul, stilul, volumul si, implicit, modul si nivelul de plata, ceea ce nu va fi pe placul nativilor care vor incerca sa obtina maximum, in noile conditii, in functie de valoarea, varsta si profilul lor profesional.

In restul zilei de 30 septembrie (dupa ora 11), perioada buna, care va continua si in zilele urmatoare, pentru a vorbi, explica, cere, negocia, sustine o cauza, apara un proiect, a se afirma in public. Jupiter, de curand intrat in casa a treia a schimbului de informatii, le va da supletea si diplomatia necesara pentru a netezi asperitatile din exprimare sau duritatile din atitudine. Leii pot efectua deplasari necesare sau bine-venite prin ceea ce vor aduce nou intr-un camp de cunoastere. Excelenta perioada pentru orice tip de examen.

Pe 27 septembrie, Marte va intra in casa muncii si a sanatatii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...