Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 24 – 30 Octombrie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24 – 30 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 24 – 30 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 octombrie Leii sunt inclinati sa motaie, sa doarma, sa leneveasca, sa neglijeze activitatile practice, pretextand ca se “odihnesc”.

Pentru unii insa nu este exclus sa functioneze o stare proasta organica, motivata de o afectiune digestiva, hepatica, metabolica. Din 25 octombrie, dupa ora 10 si pana in dimineata zilei de 27 octombrie astrele ii poarta intr-un registru opus. Traiesc o stare febrila, intensa, poate chiar de agitatie mentala si nervozitate: sunt nerabdatori, uneori superficiali, grabiti sa rezolva cat mai repede ceva care sta in calea tihnei lor.

Daca trebuie sa comunice cu cineva, nu vor prea fi in forma, felul lor de a se manifesta fiind neprofitabil si neindicat. In cel mai bun caz ii vor contraria pe interlocutori; in fata felului lor “frust” de a raspunde, partenerii (de viata, de afaceri etc.) vor fi obligati sa le atraga atentia asupra tonului, conduitei sau manierei abordate.

A nu se discuta detalii ale unor contracte sau a se negocia clauze delicate in aceasta perioada. Intre 27 octombrie dimineata si 29 octombrie, teoretic, cam toti nativii ar trebui sa-si faca planuri pentru a rezolva o chestiune materiala. Totusi, pe 27 octombrie, cand se produce faza de Luna Plina, nu e bine sa treaca la fapte, pentru ca deciziile si actiunile vor fi viciate de egoism, subiectivism sau de dorinta de castig.

Intre 29 si 30 octombrie, Leii vor dori sa epateze intr-o discutie cu caracter oficial, public sau care se desfasoara in fata unor persoane importante, inclusiv a unei comisii de examinare. Mesaje contradictorii, ambigui, din strainatate in privinta unui demers ce priveste o decizie pe termen lung. Soarele traverseaza casa beneficiilor materiale obtinute prin intermediul unor persoane sau institutii dandu-le, pentru o luna de acum in acolo, idei “alunecoase”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...