Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 25-31 Octombrie 2014


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 25 Octombrie – 31 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Doua zile complicate cu privire la desfasurarea unor procese, la evolutia unor conflicte. In principal, este vorba de acutizarea disensiunilor, de radicalizarea atitudinilor sau de ambalarea excesiva a partilor.

In plus, planetele aflate in tranzit prin zodia Scorpionului fac cuadraturi atat la semnul natal unde se afla Jupiter, pe care il “altereaza”, favorizand abuzuri, excese, exagerari, cat si prin Varsator unde, in zilele mentionate, Luna se va afla in tranzit, patronand asa numita “iesire din fire”, reactia neasteptata (si, evident, neinspirata) sau turnurile de situatie care le apar celor din jur un fel de lovitura de teatru sau chiar “lovitura de gratie”.

Din 28 octombrie, contextul astral le va subrezi (intr-o masura mai mica sau mai mare, depinde de varsta si de cadrul general de sanatate) sistemul osos. Afectiunile dermatologice mai vechi pot recidiva, cele cronice pot cunoaste un puseu acut. Nu sunt excluse fracturile, entorsele, traumatismele rezultate in urma unor accidente sau al practicarii unor antrenamente epuizante si exercitii sportive nerationale.

Masura, masura! Nici chiar pentru sportivii de performanta nu e momentul sa-si puna organismul la incercare. Activitate intensa, rutina, oboseala si plictiseala sau chiar exasperare la locul de munca.

Din 26 octombrie incepe o perioada de cateva zile favorabila unor discutii, impacari sau rectificari si repozitionari. Moment indicat pentru a-si cere scuze fata de cineva.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...