Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 24-30 Martie 2018


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 24-30 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 24 martie, conversatii banale cu prietenii, intalniri ocazionale; nimic important.

Intre 24 martie, dupa ora 10:53′, si 26 martie, preocupari legate organismul lor: analize, terapii, proceduri medicale, regim, alimentar, medicatie, supravegherea atenta a evolutiei unei boli sau a starii de sanatate. Dureri osoase, probleme articulare, dermatologice. Mental obosit, comportament lipsit de entuziasm; Leii muncesc din rutina, fara tragere de inima sau satisfactie. Mercur va intra in miscare aparent retrograda, pana pe 16 aprilie, timp in care isi va pune amprenta pe gandurile si atitudinile lor, imprimandu-le un scepticism si o neincredere generala, in tot si toate. Va fi o perioada a razgandirilor, a dezbaterilor interioare, a recalibrarilor fata de oameni, idei si institutii. Nu o data, nativii vor hotari sa se desparta de persoane sau structuri socio-profesionale care nu le ofera satisfactie sau care le pun probleme de probitate morala.

Intre 26 martie, dupa ora 13:45′, si 28 martie, rastimp favorabil evolutiei starii de sanatate: un strop in plus de optimism, de energie, de vigoare, de chef de munca.

Intre 28 martie, dupa ora 16:31′, si 30 martie, va fi vorba despre bani si rostuirea lor; chestiuni administrative, financiare, cotidiene.

Din 30 martie, dupa ora 19:52′, se vor naste dispute si contradictii provocate de evolutia unor relatii inter-umane contrare principiilor lor de viata sau intereselor lor. Demersurile legate de statutul lor profesional se pot bloca sau amana astfel incat Leii ar putea lua in calcul abandonarea respectivei directii. Daca, in calea unei solutii profesionale, se interpune ostilitatea sau reaua vointa a unui sef, va fi nevoie de suplete si diplomatie iar ideea de a-l infrunta sau contracara prin interventia unei persoane superioare lui ierarhic nu va rezolva situatia ci o va complica prin infurierea aceluia.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...