Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 24-30 iunie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 24-30 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 24 si 25 iunie, s-ar putea vorbi de o adevarata furtuna interioara provocata de numeroasele procese de gandire care nu le dau pace: analizeaza, isi amintesc, reevalueaza trecutul indepartat sau apropiat, Leii vor deveni placa de rezonanta interioara a tuturor evenimentelor prin care au trecut in ultimul timp si, cu toate ca, fundamental, zodiacal, nu sunt niste “delicati” si niste “sensibili”, iata ca, de asta – data, viata sufleteasca, emotiile si sentimentele vor capata conturi clare. Unii dintre nativi, in functie de ipostazele care au generat aceste stari sufletesti, pot trai si lasa sa se vada, senzatia unei persoane ajunsa la capatul puterilor, epuizata de conflicte si macinata de indoieli. Impact astral asupra starii de sanatate cu rascolirea unor afectiuni cronice, cu stari generale proaste, cu lipsa de energie si cu modificari ale fiziologiei aparatului digestiv, ale metabolismului, ale regimului zaharului in organism, a Lunii Noi in Rac (casa a XII-a), ce va avea loc in dimineata zilei de 24 iunie.

Intre 26 iunie si inceputul zilei de 28 iunie, perioada de redresare, de revenire la o forma fizica si psihica mai buna. Leii vor avea chef de viata, elan in munca si entuziasm.

Intre 28 iunie, dupa ora 03:42′, si dimineata zilei de 30 iunie, calcul banesc, demersuri menite sa rezolve o problema financiara sau o incurcatura ori un blocaj in acte si aprobari care le-ar permite sa reglementeze o situatie de natura materiala.

Pe 30 iunie, dupa ora 10:02′, posibil succes intr-un demers care va avea ca scop obtinerea unei amanari, realizarea unei intelegeri, gasirea unei cai de a iesi dintr-un impas, de comun acord; cu cat vor fi mai diplomati, cu atat succesul va fi mai mare. Se mentine postura benefica a planetei Venus pe casa a X-a care poate inlesni succese sau le poate oferi solutii interesante pentru notorietatea, imaginea si vocatia lor profesionala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...