Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 24-30 Ianuarie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 24 – 30 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Avalansa de probleme financiare. Unele sunt reale, provocate de tot felul de situatii personale sau de context general.

Altele se desfasoara doar la nivelul psihicului, a starii interioare de constiinta, care reactioneaza disproportionat la orice informatie care se apropie de cazul lor. Le tresare inima la orice buletin de stiri, la orice aluzie sau zvon. Alteori, se poate contura a treia directie, cea provocata de decesul cuiva care lasa o mostenire cu probleme, atat de incalcite si de putin avantajoase, incat nici nu stiu ce decizie sa ia. Un bine invelit intr-un sir de probleme care se pot dovedi, uneori, fara sfarsit prin ceea ce declanseaza direct ori prin efectul bulgarelui de zapada.

Sfatul astrologului: nu va pierdeti capul; nici nu va infierbantati, pentru ca ar fi vorba de un castig (evaluati corect, dupa opinia specialistilor, nu dupa feeling-ul de moment), nici nu intrati in panica in fata demersurilor oficiale, prea multe si prea complicate pentru priceperea sau rabdarea dvs. Pe 30 ianuarie este posibil sa vi se propuna ceva ce ar trebui sa se concretizeze printr-o colaborare (de scurta durata) sau printr-o afiliere la un grup.

Vi se prezinta latura avantajelor ca un fel de paradis existential. Nu dati curs, dar nici nu refuzati categoric. Lasati o portita deschisa pentru a relua discutia, dupa o pauza de gandire, de trei sau mai multe saptamani. Principiile de viata, convingerile personale si elementele pe care va argumentati deciziile sunt in conflict cu cele de la locul de munca.

Un conflict ca o rabufnire sta si asteapta clipa vulnerabila. Acum, sigur-sigur nu e bine sa cadeti prada slabiciunii sau provocarii.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...