Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 24-30 Decembrie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 24-30 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, mici neplaceri domestice, trecatoare schimburi de cuvinte care nu fac placere in relatia nativilor cu unii membri de familie. Unele conflicte se pot contura pe directia soacra/nora/ginere.

Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), va incepe o etapa care, pe fondul unor aspecte armonice care vor dura mai mult decat faza pe care o analizam acum, patronata de tranzitul Lunii, se va declansa o perioada de „inflorire”, de succes, de afirmare de implinire, in functie de varsta si de statutul social si/sau profesional al celor nascuti in zodia Leului.

Pentru unii poate fi vorba de un salt, de un eveniment aparent nepremeditat din cauza felul brusc in care se va petrece si care poate sugera norocul, justificat insa, in realitate, de activitatea lor merituoasa si de notorietatea castigata in timp. Altii, cu adevarat norocosi, ar putea sa ajunga in situatia de a se ocupa de ceea ce le place cel mai mult in viata (nu vorbim de divertisment sau aventuri): preocupari cu grad mare de responsabilitate prin intermediul carora sa-si poata valorifica si etala calitatile.

Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, casa muncii se incarca cu premizele muncii, efortului, harniciei, dedicarii, implicarii, asumari de responsabilitati noi pe care le poate provoca Luna Noua ca un bonus pe langa oportunitatile care li se ofera in acest rastimp.

A doua directie astrala, care poate deveni activa in cazul celor cu Jupiter in Balanta in momentul nasterii sau al generatiilor cu Uranus in Balanta, si care poate genera crize de constiinta, reactii rebele, dorinta de schimbare radicala a cursului vietii lor de pana acum. Nativii care apartin acestor doua categorii pot lua, pe fondul pragului psihologic al trecerii intr-un an nou, care justifica un deadline biografic, hotarari dintre cele mai curajoase cu privire la existenta lor viitoare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...