Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 24-02 Martie 2018


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-02 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 24-02 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 februarie, dimineata, frecvente intalniri cu prieteni; nativul nu va fi intotdeauna de acord cu ei. Stare de iritare ori de cate ori vor fi contrazisi de cunostintele cu care vor fi pusi in situatia de a coopera. Dinamica ce tinde spre cearta in relatiile afective. Nativii vor deveni exigenti, imperativi sau chiar dictatoriali in relatiile afective.

Intre 25 februarie, dupa ora 05:06′, si dimineata zilei de 27 februarie, stare organica dezagreabila: oboseala, nemultumire, lipsa chefului de viata, munca facuta sub presiunea timpului, neplacere in a duce la indeplinire sarcinile de serviciu care nu corespund principiilor lor de viata, ipostaze de munca ce nu-l avantajeaza pe nativ. Acutizarea unor forme de suferinta organica ce priveste mai ales, dar nu exclusiv, sistemul osos, stomacul, pancreasul, digestia, metabolismul.

Intre 27 februarie, dupa ora 06:42′, si dimineata zilei de 1 martie, Luna, in tranzit prin semnul lor zodiacal natal, ii va face combativi, mai plini de energie dar, totodata, si mai intoleranti ori mai incomozi pentru cei din jur.

Intre 1 martie, dupa ora 07:58′, si 2 martie, se poate pune intr-un chip radical o chestiune baneasca sau patrimoniala. Uneori, poate fi vorba de o presiune ce se exercita asupra lor din partea familiei din care fac parte iar in preajma zilei de 2 martie, cand va avea loc faza de Luna Plina in Fecioara, ar putea fi vorba de o abordare speciala a venitului salarial desi, evenimentele generate de cele cinci planete aflate in tranzit prin casa a VIII-a a banilor si a intereselor materiale, sunt armonioase, ele indicand un profit. Astfel ca, in timp ce, dinspre unele sectoare de activitate, ei pot fi atrasi in ipostaze dificile ca premiza de viata, din perspectiva beneficiilor ei pot avea noroc, castiguri ori concretizari ale unor sperante si asteptari mai vechi. Cei tineri s-ar putea plasa in afara acestei problematici, dedicandu-se aventurilor, placerilor, sporturilor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...