Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 23-29 Septembrie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 23-29 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 25 septembrie, dimineata, mici disfunctii in functionarea gospodariei (stricaciuni curente, avarii de mici proportii); posibile schimburi de cuvinte antipatice ori cuvinte adresate lor, de catre un membru de familie, care “ustura” si dor.

Intre 25 septembrie, dupa ora 07:01′ si seara zilei de 27 septembrie, Leii vor avea tendinta sa intervina autoritar in viata copiilor incercand sa-si impuna un punct de vedere pedagogic sau de viata care starneste revolta si nesupunerea acelora, nemultumiri de constrangerile si regimul restrictiv la care se incearca a fi supusi. Viata afectiva marcata de discutii incinse, de tribulatii sentimentale, de decizii haotice si/sau disproportionate fata de motivul care le provoaca, risc de a gresi prin lipsa de masura. Unii nativi se pot lasa antrenati de aventuri “picante” sau care le pun in pericol imaginea si onorabilitatea.

Intre 27 septembrie, dupa ora 19:24′, si 29 septembrie, munca multa care necesita rabdare, precizie, atentie si tenacitate. Posibile tulburari organice care tin de fiziologia picioarelor (mai ales a articulatiei genunchiului) si a pielii. Nota generala a saptamanii va fi data de preocuparile banesti, de discutiile sau negocierile ori, de la caz la caz, de “targuielile” cu privire la instrainarea unui bun, la obtinerea unui beneficiu prin buna administrare a unei case, a unui tren, a unui utilaj, care ar fi indicat sa se finalizeze pana pe 30 septembrie, cand Mercur va intra in zodia Balantei, favorizand concesiile, abandonul ori slabirea vointei in fata insistentelor cuiva. Posibil joc intre iluzie si dezamagire pe fondul proiectelor nerealiste din punct de vedere financiar pe care nativii si le-au facut, cu privire la valorificarea unui obiect din patrimoniul lor sau al familiei lor. Dezechilibru intre convingeri si capacitatea de a le exprima sau materializa din cauza indoielilor, nesigurantei interioare, informatiilor destabilizatoare, cunostintelor insuficiente, sugestiilor neinspirate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...