Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 23-29 Noiembrie 2019


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 23-29 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 23 și 24 noiembrie dimineața, intervenții verbale făcute cu măsură, cu prudență sau cu abilitate pentru a nu stârni spiritele unor persoane suspicioase, în contextul unor ședințe, sesiuni de comunicări, consultări; încercare de reluare a dialogului cu vecinii, cunoscuții ocazionali sau chiar cu frații întrerupt brutal de cursul evenimentelor.

Între 24 noiembrie, după ora 8:00, și dimineața zilei de 26 noiembrie, unele persoane născute în acest semn zodiacal se pot arăta nemulțumite de felul în care decurg niște relații de familie (reproșuri, divergențe, supărări nerostite).

Context astral defavorabil angajării nativilor în acte de vânzare/cumpărare prin intermediul unui precontract, unui avans bănesc, unei promisiuni de cumpărare autentificate, pentru că există riscul să cadă în plasa unei nereguli neidentificate încă, a unei neînțelegeri sau a unei încercări de păcălire.

Între 26 noiembrie, după ora 10:11, și 28 noiembrie la prânz, stare interioară bună, deschidere spre divertisment, distracție, plăceri culinare, sportive, relaționale, culturale, artistice, interpretative. Un eveniment cu impact major în plan sufletesc se poate produce pe fondul influenței exercitate asupra acestui sector al cerului lor de naștere, în preajma zilei de 26 noiembrie, de Luna Nouă în Săgetător.

Între 28 noiembrie, după ora 14:33, și 29 noiembrie, posibilă perioadă mai dificilă prin povara unor sarcini de serviciu, dar din 26 noiembrie, când planeta Venus va intra în zodia Capricornului, și până pe 20 decembrie, în acest sector se pot produce și evenimente positive, menite să consolideze sau să definitiveze statutul unui nativ la locul de muncă (angajare, transfer, salarizare). Contextul va fi util, până spre 20 decembrie a.c., celor născuți în zodia Leului și din punctul de vedere al sănătății, pentru că le va permite o recuperare lentă, dar sigură după suferințe organice.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...