Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 23 – 29 Ianuarie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 23 – 29 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cel mai important eveniment al saptamanii viitoare sta, pentru acesti nativi, sub semnul Lunii Pline din Leu, ceea ce este pentru ei un eveniment astrologic. Este vorba de un factor astral care se incheie, dupa un an de evolutie si care deschide un nou circuit astral pentru urmatorul an.

Daca ziua de 23 ianuarie va trece aproape banal, poate doar cu mici disfunctii resimtite la nivelul aparatului digestiv si/sau al duodenului ori al pancreasului, zilele de 24 si 25 ianuarie vor fi vedetele etapei. Leii vor simti intens acest curent cosmic.

Cei tineri se vor simti motivati si, luati pe sus de forta acestei energii astrale, vor avea impresia ca sunt puternici, in stare sa-si asume orice risc. Este doar o perceptie hipertrofiata pentru ca, la mijloc, este vorba de opozitia “inflationista” (Luna in Leu/Soare in Varsator) care le induce aceasta stare de exaltare.

Fiintele mai slabe, bolnave, care se confrunta cu probleme majore de viata vor simti aceasta secventa doar sub forma unei surescitari, a unei anxietati. Marte in Scorpion va contribui din plin la conturarea unor factori de risc pornind de la rudele de sange (nu prin aliante) si vizand uneori, dar nu obligatoriu, averea, casa, gospodaria.

In acest rastimp, mai intelept ar fi, oricat de tare i-ar mana curajul sau nerabdarea, ca Leii sa nu abordeze subiectele cu miza mare prin negocieri sau chiar discutii de principiu. Situatii paradoxale, evolutii-surpriza, turnuri neasteptate in contextul unor procese, anchete, conflicte.

Intre 26 si 28 ianuarie, nativii vor fi preocupati sa puna ordine in dezordinea lor “fiscala”. Pe 29 ianuarie, tentatia de a spune ceea ce cred, fara menajamente, de a rosti adevaruri tinute sub obroc pana acum e mare dar si riscul de a le face publice e mare si…inutil. Nu sunt excluse izbucnirile de revolta provocate de masurile luate la locul de munca ce li se par abuzive sau nejustificate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...